dimarts, 29 de març del 2011

Viatge d'estudis

Ha estat un viatge emocionant, ple de vivències i experiències difícils d'oblidar, un viatge on els alumnes han demostrat grans qualitats: superació, esforç, companyonia. Ha estat un viatge ple d'aprenentatges, tant pels alumnes com pels professors. I cal dir que tampoc ha estat un viatge fàcil, ja que la meteorologia no ens ha acompanyat, així i tot, els nostres alumnes han demostrat que saben fer front a les adversitats i que no s'arruguen a les primeres de canvi. Per allà on hem passat em deixat empremta i ens han donat la enhorabona per uns alumnes tan ben educats i agraïts.
Per tot això i per moltes més coses, vull donar les gràcies als nostres alumnes pel seu comportament espectacular, també vull donar les gràcies als professors que han fet d'aquest viatge una experiència inoblidable i tampoc vull oblidar a “cercle d'aventures”, que han organitzat aquest viatge de forma magistral, adaptant-se a les circumstàncies i amb un tracte amable i cordial per part de tots els monitors, cuina, staff tècnic, xòfer...
Gràcies, també, a les famílies per confiar amb nosaltres i per oferir als vostres fills l’oportunitat de viure una experiència que no oblidaran mai.

Fins el proper viatge d'estudis.

3 comentaris:

Gràcies pel teu comentari, intenta fer les altres activitats del bloc.